Elvis in Concert - Fredag 14.august kl. 20:00

Aldri har det vært et mer spektakulært musikals show i Måløy !

Ikke mindre en tre orkester med til sammen 40 musikere, ”Side Show Bob”, ”OI'MacDonalds” og ”dElvis Morgan Band” i sammen med Zelimir, Lasse Sagen, Morgan Vøien, Andreas Ulstad og Vidar Letho vil gi dere en ”rå” musikalsk opplevelse.
Norges beste på pyro , "Pyro Espen”, vil krydre det musikalske med et helt spektakulært fyrverkeri, du aldri har sett i Måløy tidligere. Dansere fra CStudio vil stå for elegansen.

“Follow That Dream”
Hovedshowet “Follow That Dream” blir en drøm i Elvis sin fantastiske musikk.
Et helt spesielt og fartsfylt show med PYRO, C-Star Dansekompani, ”Side Show Bob”.
Zelimir, en glimrende rocker  gjør dette showet i sammen med  ”Side Show Bob”, vår fantastiske gruppe av profesjonelle musikere fra Oslo. Rock’n Roll på sitt beste, det blir vanskelig å sitt !!!
Dette blir en kveld med skikkelig trykk.

Delilah
Tom Jones og Delilah hører i sammen, så det er nok stor sjanser for at nettopp den ”låten” blir en del av dette showet. Når ikke Tom Jones er til stede for å gjøre dette showet så har vi hentet en av de beste til å gjøre det utenom Tom Jones selv.
Lasse Sagen ser ut som han, han har sunget i lag med han og han synger som Tom Jones, også her er vårt eminente  ”Side Show Bob” med.

“Girl Happy “
Når Zelimir har fått igjen pusten etter sitt spesielle show ”Follow That Dream” ønsker han en sekvens på kvelden ”spesielt for damene” ”Girls Happy”. Mannfolkene er ikke nødt å gå ut, her blir noe for dere også! Zelimir, direkte fra Beograd, for Elvis Festivalen gjør dette i sammen med  ”Side Show Bob”

Elvis Tribute from Bud
Morgan Vøien var med på vår første Elvis Festival, dette likte han så godt at han reiste heim og satte i sammen sitt eget band for å få komme tilbake på årets festival.
dElvis Morgan Band består av band med blåserekke og kor.
Morgan satser på gi publikum i Måløy en skikkelig opplevelse med sitt show.

Midnight Mystery Train'
Andreas Ulstad  og OI'MacDonalds kommer fra Sandefjord. Et ekte Elvis Tribute band som kan kunsten å la det svinge skikkelig. Både sanger og band er for første gang i Måløy, noe de gleder seg virkelig til. Bandet var med som hovedorkester under vinterens Elvis Cruise.

 

Half Elvis
Vidar Letho den lille /store entertainer avslutter kveldens underholdning med et forrykende finaleshow.  En meter høye Vidar kan trykt kalle sitt show for "Half Elvis”, noe han til de grader spiller på, den meget dyktige sanger og musiker.
En garantert ”toppet” finale på kvelden, i sammen med gruppen ”OIMacDonalds”

PYRO – Espen !
Espen Kolstad er kanskje Norges beste på å lage fantastiske og spektakulære fyrverkeri.
Hvem husker ikke fyrverkeriet under ”Tall Ships Races Måløy ” i 2008, som er noe av det med spektakulære som er vist i denne del av Norge.
Fantastisk !!!!!
Når store stjerner kommer til Oslo Spektrum eller Telenor Arena så er det Espen Kolstad som lager scene pyro, dette var også tilfelle sist supergruppe ”Roling Stones ”var i Norge.
Under fredagens show ”Follow That Dream” i festivalteltet ”Graceland” er Espen  igjen i Måløy for å lage ”Show Pyro.”.
Vi kan love at dette blir helt spektakulært, effekter  som ikke har vært vist i Måløy tidligere !

Gå ikke glipp av dette musikalske fyrverkeri av et show !!!!!!!!!

Teltet blir oppvarmet !

En fartsfylt og spektakulær kveld med store opplevelser !


 

Øvrige nyheter 2018

Innhold Publisert
Hvor er "Elvis-bilen"? --- I samarbeid med Olsen Transport AS har Elvis festivalen dekorert deres største semitrailer. Semitraileren vil gå rundt i Sør-Norge hele våren og sommeren. Første tur starter mandag 16/4 og går fra Måløy til Oslo. I forbindelse med dette... 15/04-18
Årets bilsticker er her --- Årets flotte bilsticker er sendt til trykking, og du kan sikre deg en gratis på CAVA i Måløy eller ved å sende en epost til post@elvisfestival.no Vi ønsker alle en riktig God Påske! 29/03-18
MHSERVICE som hovedsponsor for 2018 --- Vi ønsker MHSERVICE velkommen som hovedsponsor for 2018! MHSERVICE har hovedkontor i Måløy og avdelinger i Ålesund og Fosnavåg. Virksomhetens primærområder er: salg av drivstoff, smøremidler, kjemi og rekvisita til båter levering av... 26/02-18
Salg festivalpass 2018 --- Da er festivalpass lagt ut for salg på Ticketmaster. 19/02-18
Toyota Nordfjord som hovedsponsor 2018 --- Også i år stiller Toyota Nordfjord som hovedsponsor for Elvis festivalen i Måløy.Og som tidligere år blir Toyota meget synlig under festivalen, da Toyota Nordfjord stiller også med festivalbilene til årets festival.Det er logistikk... 10/02-18
We Can Make The Morning --- Det ligger an til en ny stor konsertopplevelse i Sør-Vågsøy kirke under årets Elvis festival den 9., 10. og 11. august. Et nytt fantastisk program spekket med godbiter fra Elvis sin gospelmusikk, fremført av lokale, nasjonale og internasjonale... 07/01-18
Julen 2017 --- Vi ønsker alle våre venner en riktig God Jul! 19/12-17
Ny promotering --- Elvis festivalen i Måløy er den eneste Elvis festivalen i Norge som går over flere dager. I forbindelse med 5 års markeringen for festivalen og for å imøtekomme og hilse våre internasjonale artister hvert år, skifter vi varemerke på festivalen til THE... 26/08-17